Okul Müdürümüzün Yarıyıl Tatil Mesajı

Okul Müdürümüzün Yarıyıl Tatil Mesajı

İyi Tatiller

21.01.2022 309

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim,

2021-2022 eğitim-öğretim yılı I. Döneminin sonuna geldik. Eminim tatil heyecanı tüm paydaşlarımızı sarmıştır. Şimdiden tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.

Sevgili öğrenciler, bu süreçte en çok yorulan sizlerdiniz. Tatili fazlasıyla hakettiniz. Ama tatil demek hep oyun oynamak demek değildir. Yeni yerler görmek, yakınlarımızı ziyaret etmek, sevdiğimiz bir kitabı okumak, annemize yardım etmek, babamızla zaman geçirmek demektir. Sizlerin dinlenip, eğlenip ve iyi zaman geçirerek II. döneme dinamik bir şekilde başlamanızı bekliyorum.

Değerli meslektaşlarım, sizler de bu süreçte çok yoruldunuz. Pandeminin getirdiği olumsuzluklara rağmen, öğrencilerinizi en iyi şekilde yetiştirmenin ve eğitimdeki pandeminin yaralarını sarmanın çabası içerisinde oldunuz. Sizlerle aynı kulvarda koşmanın mutluğu ve gururu içerisindeyim. Her birinizin emekleri için teşekkür ediyorum.

Değerli Velilerim, sizlerde en büyük destekçilerimizdensiniz. Çocuklarımızın karnelerindeki değerlendirmeler karakterlerinin karşılığı değil sadece bir döneme ait performanslarını göstermektedir. Bu karnelerdeki değerlendirmede sizlerin de paylarının olduğunu unutmayınız.  Eminim çocuklarımızın, sizin de desteklerinizle başarılarını bir üst seviyeye çıkaracaklarından hiçbir şüphem yok.

Bu dönemin sağlıklı, başarılı ve mutlu geçirilmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, iyi tatiller dilerim.