Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, • Değişim ve gelişmelere açık olan, • Milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, • Kendine güvenen, • Katılımcı, • Öğrenmeye istekli, • Sorgulayan, • Paylaşımcı, • Toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş fertler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin: • Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, • Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, • Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, • Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, • Olaylara çok yönlü, önyargısız ve tarafsız bakabilmelerini, • Liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.

Isınma: Kalorifer-Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0324) 226 31 35

WEB - https://toroslarmustafakemalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MUSTAFA KEMAL MAH. 98016 SK. MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU BLOK NO: 1 TOROSLAR / MERSİN

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım Minibüs, otobüs